Trouwambtenaar & Bruidstaart

…WEDDINGBELLS…

 

Hallo aanstaand Bruidspaar! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

 

‘By INE Passie & Ambacht’

ben je aan het juiste adres voor Cake & Ceremony!

 

Naast het maken van een prachtige Bruidstaart ben ik ook jullie Trouwambtenaar.

 

CEREMONIE

Ik ben Ine, samen gaan we jullie liefde vieren en creëren we een persoonlijk en liefdevolle huwelijksvoltrekking met een vrolijke noot.

Een herinnering voor het leven. 

 

Door het delen van jullie verhaal én jullie liefde zal ik zorgen voor een stralend bruidspaar tijdens het belangrijkste moment van jullie mooiste dag

De ceremonie zal ik tot in de puntjes verzorgen. In de aanloop naar de huwelijksdag vind ik het belangrijk dat we elkaar persoonlijk ontmoeten om alle details met elkaar te bespreken zodat ik precies de ceremonie kan verzorgen die jullie voor ogen hebben en waarmee jullie de gasten zullen verassen.

Willen jullie trouwen op een mooie trouwlocatie, het strand, in het bos, in het binnen-  en het buitenland? Ik neem mijn toga graag overal mee naartoe. 

Mijn tarief, vanaf €999,-

 

Neem contact met me op, ik ben benieuwd naar jullie wensen!

 

Liefs Ine Paauw, jullie trouwambtenaar

 

Alleen de Ceremonie, of alleen de Bruidstaart? Alles is mogelijk!

 

BRUIDSTAART

Willen jullie na de huwelijks voltrekking ook genieten van mijn Bruidstaart? Dan wil ik die met al mijn liefde voor jullie maken. 

Ook de wensen voor de taart bespreken we tot in de details, zodat ik tot een prachtig customised exemplaar kan komen. Hebben jullie favoriete smaken? of willen jullie weten welke heerlijke smaakcombinaties ik bedacht heb? 

 

Mijn werk is ambachtelijk, ik bak mijn bruidstaarten ‘from scratch’ en heb mij na mijn deelname aan Heel Holland Bakt verdiept in de prachtige patisserie bereidingen om mijn taarten naar een hogere klasse te kunnen brengen. 

Natuurlijk kan ik naast de bruidstaart ander gebak zoals de prachtige tartelletes die naast een hoge sierwaarde verrukkelijk smaken, of cup cakes voorzien van dezelfde bijpassende decoratie als de taart.

Een sweet table, of een tafel vol verschillende taarten in de sfeer van jullie trouwdag is ook een lust voor het oog

 

Ik breng de bruidstaart persoonlijk naar de trouw locatie en na het opbouwen van de taart ter plaatse, snijdt ik deze zelf aan voor jullie gasten. Zo ben ik er zeker van dat alles goed verloopt!

Wanneer het moment daar is trek ik mijn Toga uit, en doe ik mijn Schort voor..

Vervolgens nodig ik jullie als kersvers bruidspaar uit en vertel aan de gasten wat ik heb gemaakt om daarna het eerste puntje uit de taart voor jullie te snijden.

 

 

Neem een kijkje in mijn Webshop waar ik meer uitleg over Bruidstaarten!