Webshop

Bruidstaarten maken is de Kers op de Taart voor Taartmakers zoals ik!
Een persoonlijke aanpak vind ik belangrijk. We spreken in het diepste geheim jullie dag door, zo leer ik jullie kennen en kan ik me het beste inleven in wie mijn bruidspaar is.
We komen tot heerlijke smaken, en bedenken samen de uitstraling van de taart. We spreken af waar en wanneer ik de taart neer mag zetten, en als jullie het leuk vinden snijd ik deze zelf aan voor de gasten. Wat vinden jullie van de Cupcakes of Tartelettes die ik ook kan verzorgen voor jullie mooiste dag?
Neem contact met mij op per mail, en we maken een afspraak om alles te bespreken voor de taart op jullie huwelijksdag!
Bruidstaart proeverij… Ieder jaar organiseer ik een proeverij dag bij mij in de bakschuur. Deze vind plaats bij aanvang van het nieuwe bruiloftseizoen en wordt bekend gemaakt via mijn website en socials.
Op de trouwdag… Lever ik de bruidstaart zelf op de trouwlocatie af en ter plaatse ‘bouw’ ik de taart op. Het liefste snijdt ik de bruidstaart zelf aan voor jullie gasten, zo weten we zeker dat het juiste aantal punten uit de taart gesneden worden. Ook vertel aan de gasten welke smaken ze terug vinden in hun puntje taart..
Natuurlijk nodig ik eerst het bruidspaar uit om de eerste punt uit de bruidstaart te snijden! Tot aan het laatste puntje zorg ik voor een mooie uitstraling, en maak bijvoorbeeld van de bloemen die van de bruidstaart af komen een mooi tafelstuk.
Om tot een mooie Custom Made Bruidstaart te komen heb ik informatie nodig..
Denk hierbij aan de maat, smaak, kleur, bij een taart met verdiepingen wil ik weten of de taart ‘trapsgewijs’ of ‘barrel’ gestapeld mag worden. Welke uitstraling wil je dat de taart krijgt? Wil je een taart topper? Dan wil ik natuurlijk weten wat er op de taart mag komen.
De maat; ik werk vanaf 8 personen, dan 10, 12, 16, 20, 24, etc.
De smaak; Denk hierbij aan de volgende verrukkelijke smaak combinaties!
Raspberry White Chocolate, Coffee and Cream, Lemon and Elderflower, Strawberry and Roses, Vanilla and Caramel, Cherries and Cream, Blackberries and lemon, Vanilla and Roses, Passionfruit and Mango,
Double Dark Chocolate, Red Velvet, Carrot Cake, Brownie Pecan, Lemon Meringue, Mango and Ginger, … òf hebben jullie zelf een heerlijk smaakcombinatie in gedachte?
Onthou wel dat alle bruiloft gasten mee genieten van jullie keuze 😉
De kleur; De taart kan in iedere gewenste kleur, of kleur combinatie opgebouwd worden. Denk aan crème, pastel of knal kleuren!
Stapeltaart; vanaf 16 personen kunnen we gaan stapelen.
In de uitvoering van een stapeltaart kan je kiezen voor:
-een traps-gestapelde taart, hier verspringen de taartlagen.
-een double of triplebarrel, hier hebben de taartlagen een zelfde diameter.
Topper; kies je voor..
Een taarttopper met jullie initialen, ‘just married’ of de huwelijksdatum? Verse bloemen die heel subtiel of juist als een waterval van boven naar beneden op de taart geplaatst zijn?
Uitstraling; De taart kan met een gladde afwerking, rustiek, een lijnenspel, semi-naked, met toefjes, of rozetten uitgevoerd worden…..
Drip; Vind je mijn drips mooi, die sijpelend langs de taartwand naar beneden druppelen? deze maak ik van chocolade, wit, melk, puur, ruby of gold…. ik gebruik altijd Callebaut chocolade.
*Ik werk altijd met een zijdezachte crème voor de afwerking van mijn taarten, niet met marsepein en fondant.
Cupcakes en Tartelettes; Naast de Bruidstaart wordt soms ook gekozen voor cupcakes (voor de aanwezige kinderen) gevuld en voorzien van een mooie rozet van crème, of sierlijke Tartelettes beide in de stijl van de bruidstaart afgewerkt natuurlijk!
Sweettable; Vinden jullie een sweettable een leukere manier om jullie huwelijk mee te vieren? Dat kan! Ook hier zullen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.
De prijzen? Vanaf €7,50 per persoon; Een prijs is hier lastig om te noemen, bruidswerk is voor iedere bruiloft weer anders… Denk bijvoorbeeld ook aan de verse bloemen, een taart topper en de reiskosten vanaf mijn bakkerij in Wedde, Groningen. De prijs bereken ik nadat al jullie wensen bekend geworden zijn.
Bezorgen… Ik bezorg mijn Bruidstaarten het allerliefste zelf, waarna ik ze zelf aansnijdt en uitserveer. Hiermee weet ik zeker dat alles rondom de taart goed verloopt, ik zorg ervoor dat de taart op zijn allermooist klaar staat voor hét moment, ik vertel aan jullie gasten welke smaakcombinaties ik gebruikt heb. Ik nodig jullie als eerste uit om het eerste puntje samen aan te snijden, én iedere gast krijgt een mooi aangesneden puntje taart aangeboden door mij.
Hiervoor reken ik per gereden kilometer €0,30 en €50,- voor het werk op de locatie. Let wel; ik kan niet verder dan 60km bezorgen om de kwaliteit van mijn taarten te waarborgen.
Haal je de taart liever zelf op? Ook dat is een mogelijkheid.
Teveel keuzes? Geef me de vrije hand!
Wist je dat ik ook Trouwambtenaar ben?
Trouwambtenaar & Bruidstaart

Ben je op zoek naar een heerlijke taart om een verjaardag mee te vieren?
Dan ben je bij mij op het juiste adres!
De prijs voor mijn taarten wordt opgebouwd, per persoon reken ik €4,50
8 personen €36,-
12 personen €54,-
Om tot een mooie Custom Made Cake te komen heb ik informatie nodig..
Denk hierbij aan de maat, smaak, kleur, bij een taart met verdiepingen wil ik weten of de taart ‘trapsgewijs’ of ‘barrel’ gestapeld mag worden. Welke uitstraling wil je dat de taart krijgt? Wil je een taart topper? Dan wil ik natuurlijk weten wat er op de taart mag komen.
Lees de uitleg hierover even door en laat me weten wat ik voor je kan doen, óf geef me de vrije hand!
De maat; ik werk vanaf 8 personen, dan 10, 12, 16, 20, 24, etc.
De smaak; Denk hierbij aan de volgende verrukkelijke smaak combinaties!
Raspberry White Chocolate, Mokka Creme, Lemon and Elderflower, Strawberry and Roses, Vanilla Caramel, Cherries and Cream, Blackberries and lemon, Passionfruit and Mango, Vanilla and Roses,
Double Dark Chocolate, Red Velvet, Carrot Cake, Brownie Pecan, Lemon Meringue, Mango and Ginger, …
De kleur; De taart kan in iedere gewenste kleur, of kleur combinatie opgebouwd worden. Denk aan crème, pastel of knal kleuren!
Stapeltaart; vanaf 16 personen kunnen we gaan stapelen.
In de uitvoering van een stapeltaart kan je kiezen voor:
-een traps-gestapelde taart, hier verspringen de taartlagen.
-een double of triplebarrel, hier hebben de taartlagen een zelfde diameter.
Topper; kies je voor..
-Een cijfer op de taart? Deze maak ik van Cookie Cake prijs €5,-
-Verse bloemen? prijs vanaf €5,-
-Of kies je voor een steker van hout? ‘Happy Birthday’, ‘Geslaagd’.. prijs vanaf €5,- Ik heb een aantal caketoppers op voorraad, deze kunnen uitgezocht worden in de bakschuur.
Ik kan hier ook gepersonaliseerd mee aan de slag. Geef me je tekst op (1 maand van tevoren) en ik laat de topper voor je maken.
Uitstraling; De taart kan met een gladde afwerking, rustiek, een lijnenspel, semi-naked, met toefjes, of rozetten uitgevoerd worden…..
Drip; Vind je mijn drips mooi, die sijpelend langs de taartwand naar beneden druppelen? deze maak ik van chocolade, wit, melk, puur, ruby of gold…. ik gebruik altijd Callebaut chocolade.
Teveel keuzes? Geef me de vrije hand!
Bekijk enkele voorbeelden…
-2 lagen (16 personen) Traps-gestapeld voorzien van een drip, Cookie Cake cijfer én bloemen. Strak afgesmeerd.
-Red Velvet, semi-naked. Voorzien van een Cookie Cake cijfer.
Double Barrel, twee lagen met een zelfde diameter op elkaar. Rustiek of met een drip..
1 laag, voorzien van een Cookie Cake cijfer. Rustiek afgesmeerd, de opstaande randjes langs de taart zijn mijn huisstyle. Natuurlijk met een mooie swirl op de bovenkant van de taart!
Brownie Pecan, met een crème van salted caramel en een pure chocolade ganache.
Met Rozetten opgespoten Een schattig bloemen taartje… Rustiek afgesmeerd.
Sweet sixteen, toefjes en een gladde afwerking gecombineerd voorzien van een Cookie Cake cijfer.
CookieMonster Cake Unicorn Cake!
Mokka Crème, een van mijn auditie taarten voor het TV programma Heel Holland Bakt.
In het jurytentje van Janny en Robert…… 😉

‘Bakken met Ine’
Een lang gekoesterde droom is eindelijk uitgekomen, mijn levensmoto is:
‘Dreams are to come true…’
In mijn bakboek deel ik natuurlijk mijn favoriete bak-recepten…
En vertel ik over mijn ‘Way of life’!
Mijn afgelopen leven rond de periode van mijn deelname aan Heel Holland Bakt mee te maken kreeg, waar ik zoveel leuks, spannends, nieuwe dingen, passie en ontwikkeling meemaakte…
Heb ik aan gevangen om te delen in mijn boek,
In drie delen opgebouwd;
deel 1, Ine als Thuisbakker
deel 2, Ine op de set
deel 3, Ine’s grootse plannen
240 pagina’s lang, hardcover!
Bestel jij?
Dan krijg je een gesigneerd exemplaar toegestuurd.
verkrijgbaar per 1 juni 2021
Prijs
€15,00
Gratis verzendkosten
(alleen binnen Nederland)
Reviews
Je kent haar vast en zeker nog wel. Ine Paauw bracht het tot de halve finale in Heel Holland Bakt 2017. Er is nog genoeg over terug te vinden op internet. Het seizoen 2017 werd gewonnen door Hans Spitsbaard maar de onconventionele manier van bakken van Ine zal bij menigeen nog wel een herinnering oproepen. Ze groeide op in het Midden-Oosten en kwam pas op haar 17e naar Nederland. Ze had altijd al een passie voor koken en met name bakken zit haar in het bloed. Haar deelname aan Heel Holland Bakt heeft allerlei culinaire bezigheden een boost gegeven. Ze vertelt erover tussen de recepten door in haar boek Bakken met Ine. Het is erg leuk om over haar ervaringen en toekomstplannen te lezen. Op haar website staat meer informatie. Haar boek Bakken met Ine is opgedeeld in drie stukken. Het begint met Ine de thuisbakker en gaat door naar Heel Holland Bakt en vervolgens vertelt Ine over het te openen theehuis. Als dat geen stappen zijn dan weet ik het niet meer. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de recepten. Ine begint met algemene baktips en daarna maken we nader kennis met haar en lezen over haar bijzondere jeugd. Wat we ook zagen in Heel Holland Bakt zien we ook terug in de recepten. Ine is dol op specerijen. Toch overheersen de recepten met specerijen niet. Voor liefhebbers van bakrecepten is dit een boek vol nieuwe inspiratie. Bij heel weinig recepten zul je denken ‘oh ja, dat heb ik al eens eerder gezien.’ Natuurlijk is de basis vaak wel bekend maar wat Ine ervan maakt is niet alleen lekker maar vaak ook oogstrelend mooi om te zien. En toch goed te doen! Het is een kwestie van creativiteit. Zo is de Fraisier met framboos en aardbei werkelijk een plaatje! Bij het zien van de Koninklijke tijgersoesjes wil je direct weten hoe ze dat nou toch gedaan heeft.Behalve zoete baksels maken we ook wat broodrecepten. Picknickbroodjes, suikerbroodjes of een foccacia met Italiaanse topping. Het zoete vogelhuisje van nougatine staat op een hoge voet die is gevuld met soesjes. Een heel werk maar wel een enorme blikvanger. De taart Back in Dubai heeft een prachtige rand. Die maak je zelf van chocola en Ine is zo slim geweest om een aantal patronen op te nemen in het boek. Van de rand, van andere decoraties en ook van bovengenoemd vogelhuisje. Je hoeft dus niet het internet af te zoeken maar maakt het gewoon allemaal zelf.Bij alle recepten vroeg ik mij af of het desbetreffende baksel straks ook op de kaart van het te openen theehuis zal staan. Want echt, je wilt ze allemaal een keer proeven. Een geweldige uitvinding zijn de boodschappenlijstjes van verschillende recepten. Je kunt ze zo kopiëren. Handig als je meer dan één project uit dit boek wilt maken want uiteraard overlappen ingrediënten elkaar zo nu en dan. En Ine zou Ine niet zijn als we er niet iets lekkers bij te drinken kregen dus we maken tussendoor ook nog even een glühwein van witte wijn. Die mij overigens koud ook erg lekker lijkt.Het is duidelijk dat er met aandacht aan dit boek gewerkt is. Ine heeft bij het maken hulp gehad van verschillende mensen en die hebben hun best gedaan. Ze mag trots zijn op dit mooie resultaat.
Kookboeken nieuws
—————
Ik heb inmiddels al een aantal recepten uitgeprobeerd. De recepten kloppen! Ze zijn duidelijk en helder opgeschreven.
De smaken zijn heerlijk, verrassend en passen erg goed bij elkaar. Blij met het boek, een goede toevoeging aan mijn bakboekencollectie.
Succes met de verkopen en natuurlijk met jouw eigen bakkerij!
Josien.
—————
Wauw, dat is het eerste wat er in mij opkomt nadat ik het boek, dat je vanmorgen zo lief bent komen brengen, dicht sla.
Wat een ontzettend mooi boek. Niet zomaar een bakboek. Ik vond het super om jouw verhaal te lezen, het verklaart veel recepten.
Alle foto’s, de teksten, de recepten, alles bij elkaar samen maakt het een fantastisch boek.
Ik kan niet wachten om te bakken. Helaas heb ik geen kippen, maar mijn man, kinderen en wie nog meer wil vast we helpen met proeven.
Ontzettend bedankt voor dit prachtige cadeau!
Samen met mijn dochter kom ik heel graag, zodra het kan genieten in de achtertuin.
Annemieke
—————

Zoek je een leuk kado?
Geef een kadobon by INE!

CupCakes gevuld met allerlei heerlijke vullingen! Om je vingers bij op te eten.
Ze zijn erg leuk om mee te trakteren, of als aanvulling op een ‘Sweet Table’ of bijpassend bij een prachtige Bruidstaart!
De mogelijkheden voor de vullingen zijn er teveel om op te noemen, wat dacht je van..
Applepie & Cinnamon? Raspberry White Chocolate? Strawberry and Roses? Mango & Ginger? Caramel & Vanilla? Lemon Elderflower?…. ga zo maar door!
Kies een heerlijke combinatie en ik maak er een mooie CupCake van.
Ik werk graag met verse bloemen ter decoratie van mijn taarten, ook op de CupCakes staan ze schattig.
Let op, ik werk met bloemen die op dat moment voor mij beschikbaar zijn, tenzij je me een voorkeur (kleur/soort) doorgeeft.
Opgespoten met een rozet voor een bruiloft…
Versierd voor Sinterklaas…
Altijd gevuld met een mooie crème…
Opgespoten met verschillende technieken, in de kleur combinaties naar wens!
De cupcakes zijn Per 6 stuks te bestellen.
Prijs: 4,50 euro per stuk.

Dit is toch wel één van de populairste taart of zal ik het koek noemen… by INE!
De heerlijke roomboter koek wordt opgespoten met een verrukkelijke crème van chocolade.
Je kan kiezen voor een witte chocolade met een vleugje kardemom of een pure chocolade met een vleugje chili…
De Cookie Cake cijfers zijn geschikt voor 12 personen, prijs €48,-
Het Cookie Cake hart is geschikt voor 6 personen, prijs €24,-
De Cookie Cake ring is geschikt voor 6 personen, prijs €24,-
De Cookie Cake gebakjes zijn voor 1 persoon, prijs €4,-
De Cookie Cake friandises zijn een mini variant en passen zo in één keer in je mond! prijs €2,50
Let op! Ik gebruik bloemen op de Cookie Cakes die op dat moment beschikbaar zijn voor mij.
Wel kan je een kleur voorkeur aangeven bij de bestelling.
Geef je ook een eventuele noten allergie aan? (Ik werk wel in een keuken waar sporen van noten aanwezig zijn)
Cijfer, in iedere combinatie mogelijk. voor 12 personen
Hart, pure chocolade met een vleugje chili
Hart, witte chocolade met een vleugje kardamom
The Ring… ga jij iemand ten huwelijk vragen? Of heb je een jubileum te vieren? 😉
Gebakje

Ook voor kleine taartjes kan je bij mij terecht!
Prachtige Tartelettes met een vulling van chocolade ganache; wit (ook in iedere kleur verkrijgbaar), melk, puur, ruby, gold, etc…., altijd opgespoten met mooie toefjes.
Of kies je voor heerlijk frisse Lemon Meringue Tartelettes?
Tartelettes kunnen vanaf 4 stuks besteld worden.
Prijs: €4,00 per stuk
De mogelijkheden zijn groot, neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan doen.
Tartelettes Lemon Meringue, een citroen creme als vulling met Meringue toefjes.
Tartelettes voor Koningsdag in het Oranje

Ben je zwanger en heb je net ontdekt of jullie een meisje of een jongen gaan krijgen?
Hoe leuk is het om met een verassingstaart te vertellen wat er op komst is?!
Breng de uitslag van de echo in een enveloppe bij me langs en ik bak een taart met een vulling op kleur,
natuurlijk kan je aan de buitenkant van de taart de verassing nog niet zien… én blijft alles een diep geheim tot het aansnijden van de taart!
Prijs: 4,50 pp
vanaf 8 personen. (10, 12, 16, 20,……)

Smashcake??? Een meptaart voor je baby’s eerste verjaardag!
Een smash cake wordt gebruikt om de eerste verjaardag van je kindje op spectaculaire manier te vieren.
Het is een kleurrijk taartje waar je baby lekker in mag graaien & Kliederen met zijn handjes.
Leg dit moment zeker vast met een leuke fotoshoot om het feest compleet te maken!
Kies je zelf de kleuren uit voor jullie smash cake?
De taart wordt uitgevoerd in een reuze cup cake variant, royaal opgespoten met een heerlijke crème.
-De cake wordt niet gevuld-
Voor 6 a 8 personen
Prijs €25,-

Voor de feestelijke dagen van het jaar biedt ik een speciaal assortiment aan in mijn webshop.
Kijk voor het actuele aanbod één maand voor de feestdag online, deze zal ieder jaar aangepast worden!
Denk aan de feestdagen zoals…
Valentijnsdag… Koningsdag… Moederdag… Vaderdag… Sinterklaas… Kerst…

•Homemade soep by INE•
De soepen die HOMEMADE gemaakt worden by INE zijn een groot succes.
1 liter soep in een emmertje, homemade van verse ingrediënten en vooral bomvol groenten
Soepen vers uit de vriezer, te verkrijgen bij de Bakschuur in Wedde:
(check de voorraad by INE)
-Groningse mosterdsoep met metworst
-Pompoensoep met spekjes en salie.
-Geroosterde bloemkool en venkelsoep met spekjes en bieslook.
-Arabische Harira soep met Lamsvlees en Parelcouscous.
-Spicy Indiasoep met yoghurt, spinazie en courgette.VEGETARISCH
-Siciliaanse Minestrone.VEGETARISCH
-Romige Bospaddenstoelen soep met Marsala en Truffel VEGETARISCH
500 ml is genoeg voor een goed hoofdgerecht
250 ml is genoeg voor een heerlijk voorgerecht
prijs: €7,95 1 liter

Hierbij presenteer ik mijn mooie Nougat Montelimar lijn… In alle verschillende smaakcombinaties kan ik mijn creativiteit kwijt!
De Nougat wordt gemaakt met Acacia Honing, de ingrediënten voor de vullingen zijn van een goeie kwaliteit,
zo zijn de noten vers van de markt en de chocolade die ik gebruik van Callebaut.
De Montelimar Nougat mag deze titel dragen door de hoge percentage noten die in de Nougat verwerkt zijn. Dat proef je terug!
De Nougat’s zijn te bestellen per 100 gram, in een mooi doosje. Ideaal om cadeau te geven, als je hem zelf al niet opgesnoept hebt…
Mail me, of kom langs bij de Bakschuur in Wedde om te vragen welke smaken ik op voorraad heb!
*Arabian Heaven… Pistache-Almond-Raspberry-Roses-Cardamon (mijn aller favoriet!)
*Cardamon… Almond-Cardamon
*Daddy’s Desire… -Jack Daniels-Cashew-Milk Chocolate
*Ruby Chocolate, Strawberry and Roses… -Almond-Strawberry-Roses-Ruby Chocolate
*Peanuts-Caramel…Gold chocolate-Peanuts-Caramel
5,50 euro per doosje van 100 gram
Leuke weetjes… Wisten jullie dat… De eieren die ik gebruik van onze eigen kippetjes zijn? De noten vers van de markt zijn? De ‘Arabian Heaven’ Nougat mijn favoriete smaak is? Dat ‘Ruby Chocolate met Strawberry and Roses’ een top combinatie is? En Cardamon…. daar gebruik ik kilo’s van :)!
De Nougat is ook per post te versturen als brievenbus pakketje!

Naast de Birthday Cakes, Cookie Cakes en Bruidstaarten, is mijn aanbod veel ruimer en heb een selectie hiervan onder dit hoofdstuk geplaatst…
Wil je een taart uit deze collectie bestellen? Vertel me welke het is en ik ga met veel liefde aan de slag!
Deze taarten zijn geschikt voor:
12 personen, Prijs €54,-
8 personen, Prijs €36,-
-DE Heel Holland Bakt taart! Een Chocolade Cheesecake met verse Frambozen topping
-Een Tiramisu Cake, een echte dessert taart
-Fraisier, gevuld met aardbeienmousse en verse aardbeien. *alleen in het aardbeien seizoen beschikbaar
-Bramen Charlotte, gevuld met een bramenmousse en afgewerkt met lange vingers
-Carrot Cake
-RedVelvet Cake, de favoriete taart van Cabaretier Roue Verveer!
-Chocolade Mousse gevuld met een laagje Frambozen cremeux, een echte dessert taart
-DE Patricia ‘La Paay Angelfoodcake, deze luchtig als een engeltaart bakte ik bij Patricia Paay thuis! Gevuld met een romige crème en cranberry confituur.
-Pompoen CheeseCake met een meringue topping
-DE Lemon Meringue…. need I say more? Op een bodem van Sable Breton, gevuld met Citroen Cremeux en sierlijke Meringue toefjes
-Raspberry Mirror Cake, gevuld met dikke lagen slagroom, verse frambozen en amandel crunch. Afgegoten met een spiegel van witte chocolade op kleur gebracht.
-Een van mijn AUDITIE taarten voor Heel Holland Bakt, de Mokka Creme taart, met een drip van chocolade ganache
-Lemon Cheesecake, met een Meringue topping. Al zeg ik het zelf…. dit is echt een waanzinnige taart!!
-DE Kersttaart by INE, in deze taart vind je de rijke smaken van witte chocolade crème, sinaasappelrasp, pistache en gewelde rozijnen met cranberry’s in Port. Met de koekjes als decoratie is deze taart een plaatje op de tafel met kerst! *tip, deze taart kan je prima als dessert serveren.
-Sinterklaas taart, gevuld met een speculaas creme, en rijkelijk versierd met Sinterklaas snoepgoed