HighTea

Ken je mijn Culinaire HighTea al? Ik serveer 8 gangen uit waaronder uiteraard een rondje Scones! Met koffie, thee en fruitwater en een sprankelende verassing op een mooi gedekte tafel zal het aan niks ontbreken. De variatie tussen zoet en hartig is prima in balans.

Mijn passie voor het koken en bakken is ontstaan in mijn jeugd. Ik ontdekte de keuken in het Midden Oosten waar ik opgegroeid ben. Ik werk altijd met verse ingrediënten en gebruik mijn grote verzameling specerijen om mooie smaken te creëren! Daarnaast leerde ik in mijn tijd in het Midden Oosten dat de keuken een plek van samenkomen is.  Deze twee componenten wilde ik samenbrengen. Ik kook en bak daarom graag voor anderen! Ik laat mij graag inspireren door de seizoenen, of kies een land als thema voor een heerlijke combinatie op tafel. Het samenstellen van een mooi menu vind ik een leuke uitdaging waar ik graag even voor ga zitten… Ik heb me gespecialiseerd in het organiseren van een heerlijke culinaire HighTea. Kwaliteit, gezelligheid en genieten is wat je bij mij zal ervaren, kom je ook een plekje ‘by INE’ aan tafel uitzoeken met lieve vrienden of familie?

De ‘Aanschuif HighTea’ is bedoeld om met een klein gezelschap (of alleen?) aan te schuiven bij mijn andere gasten, waar de tafel ook te reserveren is voor een groep. Neem contact met me op om alle mogelijkheden te bespreken!

Tijdens de Corona periode was het aanbieden van een HighTea by INE niet mogelijk, ik heb de Verrukkelijke ‘INE’s Goodiebox’ samengesteld, om thuis van de HighTea in het klein te kunnen genieten. Vind ‘INE’s Goodiebox’ in mijn webshop! De Goodiebox is een groot succes geweest en is gebleven in mijn assortiment. Let op mijn socials waar ik regelmatig een datum opper om een box te kunnen bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Moederdag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact op.

Socials…

– Instagram inepaauw : https://www.instagram.com/inepaauw/

– Facebook By INE Passie & Ambacht : https://www.facebook.com/inepaauw