Bakery

De liefde voor het koken is er altijd al geweest. Pas later ontwikkelde ik de passie voor het bakken. Toen ik kinderen kreeg begon ik met het maken van koekjes en cupcakes. En op verjaardagen staat er altijd eigen werk op de taartschaal!

 

Natuurlijk heeft mijn deelname aan het televisie programma HEEL HOLLAND BAKT, seizoen 2017 mij een enorme boost gegeven. Ik werd Halve Finalist nadat ik  heel wat nachtelijke studie uurtjes ingestoken heb om meer te leren over de materie van het bakken. De opdrachten die we in de tent moesten bakken waren uitdagend, het heeft me grote stappen verder gebracht en nu? Is niks me meer te gek! Van een Hollandse koekjes taart, Bruidstaart tot een Franse citroen meringue, ik tover ze zo uit mijn oven.

Dus als je iets te vieren hebt? Een verjaardag, huwelijks jubileum, genderreveal, geboorte een babyshower of een smashcake  ? Voor elke gelegenheid bak ik taart of andere heerlijke zoetigheden. Heb je speciale wensen? Laat mij dat even weten en samen bespreken we de mogelijkheden. Mijn assortiment heb ik uitgebreid met een eigen lijn Nougat Montelimar en een lijn Huisgemaakte soepen.

Webshop

 

Als je gaat trouwen, ben ik jullie trouwambtenaar en natuurlijk bak ik graag de bruidstaart. Neem hiervoor contact met me op, en bij serieuze belangstelling maken we een afspraak voor persoonlijk contact. We bespreken jullie mooiste dag, en ik vertel wat ik voor jullie kan betekenen, wil je dat ik jullie taart aan kom snijden voor jullie gasten? Geen probleem!

Trouwambtenaar & Bruidstaart